29 juni 2014

Hej vänner! 
Här sitter jag som vanligt på min lediga söndag och tittar på Vänner. Sitter just nu och överför en massa bilder från mobilen till datorn från Sverige. På tal om Sverige så var det alldeles underbart att vara hemma. Vädret var fantastiskt, Johannas student var jättefin och det var allmänt mysigt att bara ha semester och umgås med familjen. 
 
Nu är jag dock tillbaka på Irland och har som sagt helg. Är jättetrött efter veckan eftersom det är den första hela veckan jag har jobbat i hela Juni med att ha varit sjuk och haft semester. Men nu så är jag tillbaka och mår mycket bättre. Har äntligen fått börja äta glutenfritt också så det är lite spännande måste jag säga och samtidigt jobbigt såklart att behöva tänka på vad jag äter hela tiden. Men det kommer få mig att må bättre i slutändan vilket är guld värt. 
 
Nej nu ska jag bli färdig med bilderna här sen tänkte jag slänga upp lite bilder på bloggen också. Sen ska jag försöka ta mig en sväng till gymmet och sen förhoppningsvis orka städa lite i mitt rum. 
 
Ha en bra dag vänner!
Ciao!

Write your comment here: