Life As We Know It

 
Jag tänkte att lagom till helgen passar det väl bra med en veckans film!
Life as we know it är en av mina favoritfilmer. Den handlar om Holly (Katherine Heigl) och Messer (Josh Duhamel) som har gemensamma vänner men absolut hatar varandra. När deras vänner oväntat dör i en bilolycka lämnar dom deras ettåriga dotter Sophie efter sig och har utnämnt Holly och Messer till hennes vårdnadshavare. Vi får se dom ta sig an alla möjliga typer av utmaningar medan de försöker hantera dessa stora förändringar i sina liv och samtidigt försöka stå ut med varandra. 
 
Som vi alla vet är jag en sucker för såna här klassiska rom-coms men det jag älskar med Life as we know it är att handligen är spännande och inte så extremt förutsägbar som den ofta är i den här typen av film. Jag älskar Katherine Heigl och Josh Duhamel, dom är verkligen perfekta för sina roller, och några andra skådespelerskor som verkligen förtjänar en shoutout är lilla Alexis, Brynn och Brooke Clagett som spelar Sophie. Sophie är så himla charmig att hon gör en film som redan är riktigt bra ännu bättre. 
 
Life as we know it är perfekt för en mysig filmkväll med tjejkompisar. Den garanterar goa skratt, snygga killar och många söta "aaaaw"-stunder. Av mig får den såklart 4 av 5 E'n!
 
 

Write your comment here: